Gurisatti Búváriskola

Mi bajunk lehet?:Hiszen ha a cápa a tenyerünkből eszik,fog a lábunkból is!:)))

gurisatti.jpg

Alábbiakban rövid ismertetőt találhatsz a tanfolyamokról. Ha kérdésed van, szívesen válaszolok, akár írásban, akár telefonon, akár személyesen.

user_10925995_1247244398430_tn.jpgGyerek búvártanfolyam

Minden 8-10 év közötti gyermek, aki tud úszni, jó a vízbiztonsága, s a szülei (gondviselői) hozzájárulnak, UEF Gyermek búvár tanfolyamot végezhet. Ez a minősítés kizárólag búvároktatóval vagy merülésvezetővel végrehajtott uszodai merülésekre jogosít, maximum 3 m mélységig.

user_10665893_1250881211563_tn2.jpgHaladó gyerek búvártanfolyam

Azok a 10-12 év közötti gyermekek, akik már természetes vizekben is szeretnének búvárkodni, jelentkezhetnek a UEF Haladó Gyermek búvár tanfolyamra. (Az úszástudás, a jó vízbiztonság és a szülői hozzájárulás itt is szükséges.) Ez a minősítés már nyílt vízi merülésekre is jogosít, oktató vagy merülésvezető kíséretében, maximum 5 m mélységig.

Szabadtüdős búvártanfolyam

A szabadtüdös merülések alkalmával a búvár a kisebb mélységek világát fedezheti fel. A légzökészülék nélküli merülések javítják fizikai kondíciónkat, vízbiztonságunkat és merülési technikánkat. A légzöcsö rendszeres használata segíti a helyes légzéstechnika elsajátítását

Junior búvártanfolyam

A gyermekek képzésének legmagasabb szintje a Junior nyílt vízi búvár tanfolyam. Ide várunk minden 12. életévét betöltött, jól úszó és jó vízbiztonsággal rendelkező gyermeket. Ez a tanfolyam megegyezik a UEF Nyílt vízi búvár minősítés megszerzésére irányuló oktatással, azzal a különbséggel, hogy a minősítést megszerzett gyermek csak oktatóval vagy merülésvezetővel merülhet, legfeljebb 10 méter mélységig.

 buvarsuli-1_small.jpgAlapfokú búvártanfolyam 
A légzőkészülékes tanfolyamok sorában ez az első, amely azonban már önálló merülésre készít fel. (Az önállóság természetesen azt jelenti, hogy minimálisan két búvár merül együtt, ezt hívjuk merülőpárosi rendszernek.) A tanfolyam sikeres elvégzése után alapfokú,- haladó,- mentőbúvár társsal , merülésvezetővel, vagy búvároktatóval 18m-ig. A tanfolyam elméleti óráin elsajátítjuk azt a minimális alapot, ami szükséges a biztonságos, gondtalan búvárkodáshoz. Tanulunk röviden búvártörténelmet, hogy lássuk, honnan jöttünk. Megismerkedünk a felszerelésekkel. Megtanuljuk a merülések fizikáját, egészségügyi vonatkozásait. Különböző merülési helyzeteket szimulálunk, áttekintjük a lehetséges színhelyeket, ahol búvárkodhatunk, beszélünk az élővilágról, és nem utolsó sorban annak védelméről.
Uszodai körülmények között gyakoroljuk be a felszerelés kezelését, a lebegés súlytalan állapotában való úszást. A tanfolyamot a nyíltvízi merülések zárják, ahol tovább mélyítjük ismereteinket, immáron egy szép tó vizének életközösségét megfigyelve.

Az alapfokú tanfolyam a következőkből áll:

 • Elméleti foglalkozás (20-22 óra, ez 7 alkalmat jelent)
 • Uszodai képzés (4 alkalom)
 • Nyílt vízi merülések (2 egymást követő napon 2-2 merülés) Vizsgázni itthon és külföldi túráinkon egyaránt van lehetőség.

  A tanfolyam ára: 55 000Ft

  A tanfolyami díj a következőket tartalmazza:
 • Tananyag (tankönyv, merülési napló, CD)
 • Elméleti foglalkozások
 • Uszodai belépő
 • Tavi belépő
 • Teljes felszerelés a gyakorlati foglalkozásokhoz
 • Palacktöltés

  A díj nem tartalmazza a foglalkozások helyszínéhez való odajutást, az esetleges külföldi nyíltvizi merülések pluszköltségét.

  Tanfolyam megkezdésének feltételei:
 • Betöltött 14. életév
 • Úszni tudás
 • Egészségügyi alkalmasság (az első vizes foglalkozásig ráér megszerezni az igazolást)
 • 2 színes fénykép 


  buvarsuli-2_small.jpg Haladó nyíltvízi búvártanfolyam  
  A tanfolyamon megismerkedünk elméletben, és gyakorlatban egyaránt a hajós, a roncskörüli, az éjszakai és mélymerüléssel, elmélyítjük ismereteinket a víz alatti tájékozódás terén.
  A tanfolyam ára: 35 000Ft


  A tanfolyami díj a következőket tartalmazza:
 • Tananyag (tankönyv, CD)
 • Elméleti foglalkozások
 • Tavi belépő
 • Teljes felszerelés a gyakorlati foglalkozásokhoz (4 nyíltvízi merülés)
 • Palacktöltés

  A díj nem tartalmazza a foglalkozások helyszínéhez való odajutást, az esetleges külföldi nyíltvizi merülések pluszköltségét.

  Tanfolyam megkezdésének feltételei:
 • Betöltött 16. életév
 • Bármely búvároktatási rendszerben megszerzett alapfokú búvárminősítés
 • Bejegyzett, és igazolt 20 db nyíltvízi merülés
 • Egészségügyi alkalmasság
 • 2 színes fénykép 


  buvarsuli-4_small.jpg Mentőbúvár tanfolyam  
  A tanfolyam anyaga egyszerűen összegezhető: ön- és társmentés. A foglalkozások során persze ennél lényegesen többet tudhatsz meg. Részletesen tárgyaljuk a lehetséges felszerelés problémákat, az egészségügyi kérdésekben is mélyre hatolunk, mentési helyzeteket szimulálunk, megismerkedünk egy elveszett búvár keresésével kapcsolatos megfontolásokkal, és még folytathatnám a sort. Kötelező uszodai foglalkozásra nincs szükség, közös döntés eredménye, hogy azzal, vagy anélkül megyünk el nyíltvízre, ahol két napon át a gyakorlatba is átültetjük a megtanultakat.

  A tanfolyam ára: 55 000Ft

  A tanfolyami díj a következőket tartalmazza:
 • Tananyag (tankönyv, CD)
 • Tavi belépő
 • Palacktöltés

  A díj nem tartalmazza a foglalkozások helyszínéhez való odajutást, az esetleges külföldi nyíltvizi merülések pluszköltségét.

  Tanfolyam megkezdésének feltételei:
 • Betöltött 18. életév
 • Bármely búvároktatási rendszerben megszerzett haladóbúvár minősítés
 • Bejegyzett, és igazolt 50 db nyíltvízi merülés
 • Egészségügyi alkalmasság (tanfolyam ideje alatt elégséges megszerezni)
 • évnél nem régebbi elsősegélynyújtó végzettség (ha nincs ilyened, segítek, hol tudod megszerezni)
 • Teljes, saját búvárfelszerelés (ha nincs, bérlés megoldható, de erősen ajánlott a saját felszerelés!)
 • 2 színes fénykép 


   tanks.jpgNitrox tanfolyam 
  Merülni nemcsak sűrített levegővel lehet. A technikai búvárok sokfajta légzőgázt használnak, de mi kedvtelési búvárok is félretesszük időnként a levegőt, hogy nitrox gázkeveréket lélegezzünk. Persze ehhez meg kell tanulni, hogy mi is ez, miért előnyös a használata, hogyan tervezzünk merülést, hogy ellenőrizzük a betöltött gázkeveréket, és így tovább. A tanfolyam elméleti képzésből, és 2 nyíltvízi merülésből áll.
  A tanfolyam ára: 30 000Ft
 • img_4502.jpgRoncsbúvár tanfolyam

  "Nincs hátborzongatóbb tapasztalat, mint elúszni egy hajóroncs felett."
  - Clive Cussler
  Átlagos tapasztalattal rendelkező búvárként is bizonyára merültél már kisebb-nagyobb hajóroncsnál, többször körbeúsztad a fedélzetet, bevilágítottál a réseken, ablakokon, megcsodáltad a rendkívül gazdag élővilágot, hisz egy roncs mesterséges zátonyként is működik, lakhelyet, életteret adva számtalan élőlénynek. A búvártevékenységek közül kétség kívül a roncsmerülés az egyik legnagyobb élményt nyújtó kaland, de alapos és sokoldalú felkészültséget igénylő kihívás is egyben. A tenger a történelem emlékeinek egyik legnagyobb tárháza, kezdve az ókori mediterránum hajóitól egészen a II. világháború és a modern kereskedelmi hajózás rekvizitumaiig. Ebbe a természetes múzeumba válthatsz belépőjegyet a roncsmerülő búvár (Wreck Diver) tanfolyam elvégzésével. Wreck Diverként megismered és képes leszel alkalmazni a roncsokon történő merülés tervezésével, technikájával és a különleges eljárásokkal kapcsolatos szabályokat. Az oktatás során megismerhetők a roncsok típusai, keletkezésük okai és a keresési technikák. A roncsmerülés sajátos eljárásainak megismerése és elsajátítása.
  A tanfolyam ára: 30.000Ft

  img_4376.jpgMélymerülő tanfolyam

  Különleges mélységi merülésnek számít minden 30 és 40 m közötti tartományba történő lemerülés.
  Van-e ésszerű indoka a 30 m-re, vagy az annál mélyebbre történő merüléseknek? Természetesen igen!
  Számos tengeri élőlény, köztük látványos nagy halak, csak ilyen mély régióban kutathatók fel. Jónéhány roppant érdekes hajóroncs feltárása szintén csak nagyobb mélységekben lehetséges. Deep Diverként merülhető mélységi határaid úgy terjednek ki, hogy elsajátítod mindazt a szaktudást, amely a nagy mélységekbe történő lemerülés ésszerű kockázati határait megtanítja felismerni, és elfogadhatóan biztonságossá teszi mélységi búvárkodásodat.Amikor a búvár készen áll új ismeretek befogadására és a fenti kérdés egyre gyakrabban fogalmazódik meg benne, eljött az idő egy Mélymerülő búvártanfolyam elvégzésére. Az oktatás során a tanulók megismerkednek a dekompressziós merülés veszélyeivel, annak megtervezésével és biztonságos kivitelezésével, megtanulják a technikai felszerelés használatát, megterveznek és a lebonyolítanak két mélymerülést.
  A tanfolyam ára:30.000Ft
  buvarsuli-3_small.jpg Merülésvezetői tanfolyam 
  A képzési szintek közül az első, amellyel már munkát is vállalhatsz. Önállóan, foglalkozásszerűen vezethetsz merüléseket bárhol a világon, dolgozhatsz oktató mellett, mint szakképzett asszisztens. Komoly, felelősségteljes munka ez, melyet megfelelő előkészítés, tanulás után lehet csak jól ellátni, ez magyarázza a tanfolyam meglehetős összetettségét. Ha érdekel, örömmel fogom venni leveled, telefonod, mely után személyes találkozó alkalmával derítünk fényt a pontos részletekre. Ez a találkozó természetesen ingyenes, nem kötelez semmire.


  img_4473.jpg Búvároktatói tanfolyam 
  Merülésvezetők, és más rendszerben végzettséget szerzett búvároktatók jelentkezhetnek oktatói tanfolyamra. Sikeres vizsgát követően önállóan tarthatsz tanfolyamokat merülésvezetői szintig, vezethetsz bemutató merüléseket, dolgozhatsz búvárbázisokon szerte a világon. A tanfolyamra való jelentkezés- csakúgy, mint a merülésvezetőin- személyes találkozóval indul, ha kedvet érzel ehhez a hivatáshoz, kérlek keress meg!
  Amíg az oldal tulajdonosa nem helyez el itt tartalmat, addig a mai napi leglátogatottabb oldalak listája jelenik meg!

  KIEMELT, REKLÁMMENTES OLDALAK

  1. Budapesti Költöztető - Bútorszállító

  ► Profi költöztetést és bútorszállítás Budapesten, vállalunk még: irodaköltöztetést, lomtalanítást Budapesten, zongoraszállítás Budapesten, belföldi költöztetés, költöztetés Magyarországra, nemzetközi költöztetés, költöztetés bútorszállítás fóliázással

  budapestkoltozteto.hupont.hu

  2. BÁDOGOS SZAKÜZLET Tiszafüred

  ► Bádogos- és fémlemez áruk, acél-, alumínium-, cink tetőfedő és ereszcsatorna rendszerek, trapézlemez és polikarbonátok, kiegészítők, lemezmegmunkáló gépek, kéziszerszámok márka- és szakkereskedése

  badogosszakuzlet.hupont.hu

  3. Bakos László

  ► személyes

  bakoslaszlo.hupont.hu

  4. Budapesti Költöztető

  ► Budapesti számlaképes költöztető cég ünnepnap – hétvégén is vállal: költöztetés – bútorszállítás – lomtalanítás – tehertaxi – irodaköltöztetés – pianínó szállítás – rakodással – költöztető dobozokkal – csomagolással – azonnal – olcsón szolgáltatást.

  buda-pestikoltozteto.hupont.hu

  5. Bevételnövelés a KKV szektorban - Kasza Tamás

  ► Miért nincs elég bevétel a kkv szektorban az értékesítésből? Kasza Tamás elmondja bevétel növelő tippjeit, amiket több, mint 400 kkv sikeresen használ már. Legyen ÖN a következő!

  bevetelnoveles.hupont.hu

  6. Nyaralás a Balatonnál!

  ► Olcsó, de színvonalas szálláshely Fonyódon!

  balatonnyaralas.hupont.hu

  7. Bútor, bútorfestés, gyermekbútor, konyhabútor, egyedi bútor, stb.

  ► Olcsó bútorlap, bútorasztalos - bútorkészítés, szekrény - modern asztalok, fafaragás, beépített bútor ára, használt faipari gépek.

  butor-lap.hupont.hu

  8. - § - DR. BABOS CSABA EGYÉNI ÜGYVÉD - § - 2800 TATABÁNYA, KODÁLY TÉR 9.

  ► Dr. Babos Csaba ügyvéd Tel: 06-30-6202-382, 06-34-300-739 drbaboscsaba@gmail.com - Cégalapítás és módosítás, ingatlan adásvételi szerződések, munkajog, képviselet büntető és polgári peres eljárásokban, cégek állandó jogi képviselete, válóper

  babosugyvedtatabanya.hupont.hu

  9. TAKARÍTÓGÉP KÖLCSÖNZÉS BUDAPEST

  ► SZŐNYEGTISZTÍTÓGÉP KÖLCSÖNZÉS, KÁRPITTISZTÍTÓGÉP BÉRLÉS BUDAPEST. KAUCIÓ NINCS. INGYENES HÁZHOSSZÁLLÍTÁS AZ EGÉSZ VÁROSBAN.

  budapestigepkolcsonzo.hupont.hu

  10. Biatorbágy eladó lakás | Lakás eladó Biatorbágy lakóparkban

  ► Biatorbágy Lakás Eladó | Új építésű szuper lakás 61 nm + 55nm saját kert

  biatorbagy-elado-lakas.hupont.hu

  LEGLÁTOGATOTTABB OLDALAK (MAI).

  HuPont hirdetési rendszer

  1. Éder-Ház Kft

  ► Új építésű,tehermentes,családi házak,fizetés könnyítéssel, magas műszaki tartalommal eladók.Az összes mindenkori kedvezmény igénybe vehető a Kft tulajdonában lévő házakra.

  ederhazkft.hupont.hu

  2. NAPCSILLAG

  ► ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hajnalhasadas.hupont.hu/, http://hatodiknapon.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

  napcsillag.hupont.hu

  3. GLUTÉNMENTES ÖVEZET

  ► Hogyan fogyhatsz 50 felett gluténmentes diétával?

  glutenmentesreceptek.hupont.hu

  4. OLÁH TAMÁS LEZÁRÁSI SPECIALISTA +36 70/363-7678

  ► Oláh Tamás vagyok, lezárás specialista tréner. Arra képzem ki az ügyfeleimet, hogy Ők hogyan tudnak valódi figyelmet kapni a saját ügyféljelöltjeiktől azért, hogy igazi egyetértések alakuljanak ki közöttük, és az ügyfél náluk költse el a pénzét.

  olahtamaslezaras.hupont.hu

  5. Zibro fűtés olcsón Szolnokon, lézercsúcstechnológiás fűtőkészülékkel

  ► Nem gáz, nem villany, de mégis meleg van a kéménynélküli, hordozható lézer fűtő készülékekkel, melynek fűtőanyaga a folyékony paraffin.

  futsonolcson.hupont.hu

  6. NEMZETI HÖLGYEGYESÜLET

  ► A Magyar Nemzeti Hölgyek Összetartás Egyesülete (Kaposvár) honlapja.

  nemzetiholgyek.hupont.hu

  7. Zene, divat, blog , képek, videok csak neked:)

  ► Jo számok, divat , blog, rengeteg kép , videok, szoval egy oldal csajoknak:X

  liveyourlife-crazy.hupont.hu

  8. Tanuljuk együtt a matekot!

  ► Fejtörést okoz a matekpéldák megoldása? Jobb szeretnél lenni matekból? Középiskolai felvételire készülsz? Oldjuk meg együtt a feladatokat!

  segitekmatekbol.hupont.hu

  9. ACTIFRY recept-gyűjtemény

  ► ACTIFRY sütőhöz ötletek, hasznos tanácsok, kipróbált receptek

  actifry-receptek.hupont.hu

  10. Bébikomp, baba bébikomp, gyerek bébikomp, hintás bébikomp, zenélő bébikomp

  ► Bébikomp,Hintás bébikomp.Segítség a babáknak az első lépések megtételéhez,erősíti a lábakat járást előtt.

  bebikomp.hupont.hu

  11. Modern konyhabútorok gyártása Kecskemét Budapest, Tuman Zsolt 0630/2578247

  ► Egyedibútor,modern magasfényű konyhabútor,irodabútor,gardrób,hálószoba,nappali,beépített szekrény,tolóajtós szekrény,üzlet berendezés,egyéb bútorok készítése

  egyedibutorok.hupont.hu

  12. GURULÓ-LÓ KFT (GURULÓ LÓ, BO-BO CAR, TIPRÓKA, TRAMBULIN, UGRÁLÓVÁR HOMOKKÉP

  ► A Guruló-ló kft vállalja óvodákban, rendezvényeken, szülinapi partikon guruló lovak, BO-BO Car, tipróka, trambulin, valamint egy kis ugrálóvár bérbeadását (akár egyenként is), rendezvények lebonyolítását, gyermekek szórakoztatását!

  gurulolokft.hupont.hu

  13. A HAZA NEM ELADÓ MOZGALOM PÁRT

  ► Győzni fogunk, mert olyan elképzelést képviselünk, amely egy közös céllá alakul át, ezért elpusztíthatatlan, valamint visszaadja az emberek önbecsülését, magabiztosságát és az önmegvalósítás reményét, társadalmi osztályoktól függetlenül. Kásler Árpád

  ahazanemeladomozgalom.hupont.hu

  14. World Stars

  ► Minden amit a tini sztárokról tudni kell

  worldstars.hupont.hu

  15. Szent István - puszta

  ► Hol is kezdjem...? Egyszer volt, hol nem volt, volt egy gyönyörű puszta (major), ahol élt egy kis közösség 2 falu, Kürt és Perbete között a főúttól mintegy 1-2 kilométerre. Egy varázslatos hely! Legalábbis a régi idők távlatából nekem ilyennek tűnik!

  szent-istvan.hupont.hu

  16. Brosch Zoltán egyéni vállalkozó honlapja

  ► Műanyag termesztőedények, konténerek, palántázók, fóliakonténerek, függesztékes kaspók, magvető tálcák, szaporító tálcák, szívató tálcák, tőzeg, perlit, ültető keverékek forgalmazása

  muanyagtermesztoedeny.hupont.hu

  17. A mi oldalunk......=][=..

  ► Sya....Ezen az oldalon megtalálhatsz pl.Hangulatjeleke,t...és Playboy-t, IQ kérdéseket, Találós kérdéseket, Csillogó nevek,Csilogó feliratok és egy s másdolgot.Remélem tetszik és máskor is benézel. Jó szórakozást! Na sya puxXx.(KL).

  jelekandviccek.hupont.hu

  18. RONCSAUTÓ FELVÁSÁRLÁS MAGAS ÁRON! BUDAPEST ÉS PESTMEGYE

  ► BONTÁSI IGAZOLÁS FORGALOMBÓL VALÓ VÉGLEGES KIVONÁS!

  roncsautovetel.hupont.hu

  19. Vasas Natália honlapja

  ► „Őrizzük emlékeinket, gyűjtsük össze maradványainkat és töredékeinket, nehogy végleg elvesszenek, s az által is üresebb legyen a múlt, szegényebb a jelen és kétesebb a jövő.” (Ipolyi Arnold)

  natali-vasas.hupont.hu

  20. Széki Kapusi István hivatalos honlapja

  ► Erdély, a Mezőség, szülőfalum Szék. Varázslatos mesevilág, ma is élő hagyományok kifogyhatatlan forrása, drága szülőföldem.

  kapusi.hupont.hu

  21. Angol nyelvkönyv - azoknak akik szeretnének IGAZÁN jól angolul!

  ► Sokszor belefogtál már az angol nyelv megtanulásába, de mindig elakadtál? Megvan a megoldás! Ez a nyelvkönyv meg tud tanítani angolul.

  angol-nyelvkonyv.hupont.hu

  22. Két lánytól! 100% CSAJ!

  ► Amire egy lánynak szüksége lehet az életben... ÉS LÉCCI MINDENKI AKI ITT JÁR AZ LÁJKOLJA A FACEBOOK OLDALUNKAT! https://www.facebook.com/LubaLucaEsBarbi

  luba.hupont.hu

  23. MaTi-CaR ALKATRÉSZEK ELÉRHETŐ ÁRON MISKOLCON....

  ► Új, utángyártott, és gyári alkatrészek elérhető áron Miskolcon. Minden autótípushoz: ALFA/AUDI/BMW/CITROEN/CHEVROLET/DAEWOO/FIAT/FORD/HONDA/KIA/LANCIA/LEXUS/MAZDA/MITSUBISHI/NISSAN/PEUGEOT/RENAULT/SAAB/SEAT/SKODA/VW alkatrészek elérhető áron..

  alkatreszekmindenautohoz.hupont.hu

  24. Ízelítő a gyúrás világába, tanácsok,edzés tervek és sok érdekesség

  ► Semmi nem számít igazán csak mozogjon a súly!!!!!

  gym-kv.hupont.hu

  25. Berhida Veszprémi út 2

  ► Bejelentkezés: 0630/ 874-7709

  melikozmetika.hupont.hu

  26. Angyali menedék

  ► Angyali vezetés a megfáradt és beteg lelkeknek

  archangelgabriel.hupont.hu

  27. Babaágy,kombi babaágy,átalakítható ágy,ifjúsági ágy,ágyneműtartós kiságy

  ► Minőségi babaágyak,olcsón kicsi kortól egészen ifjúsági korig.www.bababoltolcso.hu

  babaagy.hupont.hu

  28. Házépítés, karbantartás, és szigetelés egy kézben!

  ► Rugalmasság, kreativitás, szakértelem, mindez kedvező áron !

  epites-szigeteles.hupont.hu

  29. PRIVÁTBIZTOSÍTÁSOK

  ► Érdemes-e kötni biztosításokat, s mire? Mire kell figyelemmel lenni a lakossági biztosítások megkötésénél, s mit tehetünk mi annak érdekében, hogy kellő védelem alatt álljunk családunkkal együtt, s hogy megóvjuk nehezen megszerzett értékeinket?

  privatbiztositasok.hupont.hu

  30. LOPÓTÖK ÉS KORSÓTÖK VÁSÁR

  ► Saját termelésű sokféle formájú, méretű, lopó és korsótök, kolbásztök ELADÓ - SZÁRÍTOTT - TISZTÍTOTT EGÉSZ ÉVBEN FOLYAMATOSAN

  lopotokeskorsotok.hupont.hu

  31. Új és régi redőnyök felszerelése, javítása, átalakítása! Redőnyjavítás

  ► Korrekt termékek, korrekt csapattól! Redőnyjavítás

  elonyosredonyos.hupont.hu

  32. Supernatural

  ► Ez az oldal azoknak készült, akik ráharaptak az Odaátra. Nekem sikerült, ezért összegyüjtöttem erre az oldalra minden olyan információt, ami hiszem, hogy nem csak engem, hanem sok más embert is érdekel, és a jó hír: mindig frissítem.

  odaatfans.hupont.hu

  33. Mátrai szállás :Óhuta nyaraló és vendégház Parád-Parádóhuta

  ► Kiadó vendégházak a Mátrában,Kékestető északi oldalán egy kis hegyi faluban Parádóhután.Ez a kis falu a Mátra igazi kis gyöngyszeme.Kristálytiszta a levegő.A táj szépsége lenyűgöző.Itt található a híres Clarissa forrás.

  matrainyaralo.hupont.hu

  34. Megújuló energiák felhasználása a hétköznapi gyakorlatban

  ► Segítek olcsóbbá, élhetőbbé tenni napjaidat :-)

  alternativenergiak.hupont.hu

  35. Szén eladó.szén árak,barna diószén Feketeszén,Tatabánya

  ► Ledvicei diószén,daraszén, Tatabánya

  szen.hupont.hu

  36. Bmx nagyon tuti

  ► Ha kell alkatrész gyere ha nem akkor ne.Jobnál jobb alkatrészeket és komplet bmxet adunk!

  bmxalkatresz.hupont.hu

  37. Karnis szerelő gyors szerviz ingyen kiszállás 06209884170

  ► Karnisszerelés, karnis javítás, leszakadt karnis visszafúrás, új karnis felfúrás. Lakberendezési tárgyak készítése, házhozszállítása, függönyök felszerelése NON - STOP

  karnisszerelo.hupont.hu

  38. Hp és a twilight csodálatos világa

  ► Kukucs! örülök, hogy itt vagy! Érdekességek, sztorik és minden más a két elképesztő és varázslatos világról. Remélem tetszeni fog! By: Méry

  hpesatwilightvilaga.hupont.hu

  39. ZAFIR MŰSZAKI ÁRUHÁZ Szerencs, Rákóczi út 53 47/561-006.

  ► 1992 óta - 27 éve -a lakosság szolgálatában.

  zafirker.hupont.hu

  40. A FOGYNI VÁGYÓK ÉDEN KERTJE

  ► Szeretnél ledobni néhány kilót.?-EGYSZERŰEN-GYORSAN-TARTÓSAN-INGYEN akkor jó helyen jársz.Itt kedvedre válogathatsz igényed és ízlésed szerint .. Jó fogyózást-sok sikert!

  fogynivagyo.hupont.hu

  41. Futballklubok címerei Vágó János gyűjteményéből. Logos of football clubs

  ► Ezen az oldalon futballklubok logói, címerei láthatóak klubszín szerinti bontásban.Emellett ritka sportzászló-kollekcióm is megtekinthető, mely az egyik legnagyobb e témában Magyarországon.My football flags collection one of the largest in Hungary.

  vagojanos.hupont.hu

  42. Wellness hajvágás, Esküvői frizurák, Vision aktív étrendkiegészítők...

  ► Professzionális fodrászati szolgáltatások a Hajszárítástól az Esküvői frizuráig. Wellness-hajvágás - Eskuvői frizurák - Vision biológiailag aktív étrendkiegészítők - Mikroelemek hiánya a haj és fejbőr szempontjából, Dr Voll diagnosztika! Alfaparf

  fodraszmuveszno.hupont.hu

  43. Ferbel János Ács-állványozó,tetőfedő,bádogos

  ► Ön megálmodja mi megépitjük!Legyen az tető,terasz,szanetli vagy bármilyen más faszerkezet.

  boglariteto.hupont.hu

  44. FISCHER DÜBEL RÖGZÍTÉSTECHNIKAI CENTRUM DEBRECEN

  ► Rögzítéstechnikai és intelligens épületautomatikai szaküzlet a belvárosban. Nagy választékban kínálunk Fischer dübeleket, csavarokat, fúrószárakat, Kress szerszámgépeket, Reisser csavarokat, anyákat, alátéteket, stb.

  fischerdubel.hupont.hu

  45. Nemesacél ékszerek Nagy választékban! Legtöbb ismert fazon MEGRENDELHETŐ!

  ► Termékek:Nemesacél nyakláncok, És karkötők nagy választékban a legtöbb ismert fazon!:A nemesacél ékszer időtálló választás. Info:06-20-421-17-26 e mail:nemesacelnyaklanc@freemail.hu WEBÁRUHÁZ:WWW.STORE24.HU/ACELNYAKLANC

  nemesacelnyaklanc.hupont.hu

  46. Windows Live Messenger 2010 letöltés - MSN letöltés (MSN 10 magyar)

  ► Windows Live Messenger 2010 letöltés - MSN letöltés (MSN 10 magyar)

  msn-messenger.hupont.hu

  47. Villanyszerelés a hét minden napján 0-24 óráig mobil: +36/20/519-2843

  ► Villanyszerelés, riasztószerelés, kaputelefon szerelés, kaputechnika

  leszkocsaba.hupont.hu

  48. Zalai Szántó település hely,- és a Szekér família családtörténet kutatása

  ► “Sine praeteritis futura nulla" „A múltnak kútja, a jövőnek titka van és a jelen az egyetlen, amit te alakítasz!”

  szeker.hupont.hu

  49. Amy <3

  ► sziasztok köszi hogy benéztetek ,ha tetszett az oldal akkor lájkoljátok vagy osszátok! :D

  nomibaba.hupont.hu

  50. FENYŐFA - KARÁCSONYRA

  ► Fenyőfa minden méretben bő fajtaválasztékban -korrekt kiszolgálással

  fenyofa.hupont.hu

  51. Horgolmányok mindenkorosztálynak

  ► Horgolmányok Tippek szabad idő hasznos eltöltéséhez amit Karácsonyig még Te is elkészíthetsz nagyon egyszerűen

  mindenkorosztalynak.hupont.hu

  52. KOMPOSZTKAZÁN MAGYARORSZÁG - ELSŐ MAGYAR KOMPOSZTKAZÁN

  ► ,,Zöld" energia, fűtésre, meleg víz termelésre úgy, hogy utána is hasznot hozó biotömeget kapjunk, mindezt égetés nélkül. Jean Pain bozótkomposztjának tovább gondolása, Országh József Profeszor Úr tanításaival. Környezetjavítás, környezetvédelem.

  komposztkazanmagyarorszag.hupont.hu

  53. Három szóban el tudom mondani, mit tanultam az életről: mindig megy tovább.

  ► "A világ minden szépségéért sem akarnám elcserélni az egyéniségemet, még akkor sem, ha nincs benne semmi különös. Én én magam vagyok, és ez több annál, amit néhányan elmondhatnak magukról."

  mindigvantovabb.hupont.hu

  54. ingatlanrosta

  ► ingatlanközvetítés, értékbecslés készítése, hitelügyintézés, ingatlanok fotózása, helyszíni megtekintése, ingatlanok felkutatása. A meghírdetett ingatlanok belföldön, Németországban, Hollandiában és országos adatbázisban vannak

  ingatlanrosta.hupont.hu

  55. Nagycenki Sport és Díszgalamb Szakosztály

  ► "Az emberi nemnek hivatása nem rontás, pusztítás, megsemmisítés, hanem hogy munkáljon, alkosson, teremtsen." - Széchenyi István

  cenkigalambaszok.hupont.hu

  56. Loobelt MOTOR

  ► ---Használt robogók, Kis- és Nagymotorok; Új és használt alkatrészek; ------------------------------Kiegészítők; Motoros ruházat--------------------------------------------------4405 Nyíregyháza, Kállói út 105.------------------------06 30\2616 044

  loobeltmotor.hupont.hu

  57. Orosz Ferenc 2.

  ► Magamról hobbijaimról, a kis unokámról, barátokról,nosztalgiáról, tárgyaimról

  ofk-ofk.hupont.hu

  58. Schwarenberg kennel, szálkás-, hosszú- és rövidszörű tacskók

  ► Kaninchen, törpe, standard tacskók minőségi tenyészete.

  schwarenberg.hupont.hu

  59. Csikós Vendégházak

  ► Apartmanok, vendégházak, szállás ajánlatok Zamárdiban, és környékén

  csikosvendeghaz.hupont.hu

  60. Köszöntjük az Országos Mentőszolgálat Keresztúri Mentőállomásának Honlapján

  ► Az Országos Mentőszolgálat 1968 óta működtet Rákoskeresztúron mentőállomást, kezdetben 4 mentőgépkocsival a Pesti úton majd 1996-tól új helyen folyamatosan fejlesztve eszköz-, és gépkocsi-parkját.

  mentokeresztur.hupont.hu

  61. hasznosinfonet üdv a honlapon!Kösz,hogy benézett!(www.index.hu)

  ► Idézetek,film premierek,és más hasznos dolgok

  hasznosinfonet.hupont.hu

  62. Névnapi verses köszöntők, képeslapok - Pál Júlia tollából

  ► Különleges, verses névnapi köszöntők, képeslapok, nevek jellemzése, jelentése, saját versek

  nevnapikoszontok.hupont.hu

  63. AKTUALSWEET

  ► Idézetek,Képes idézetek

  aktualsweet.hupont.hu

  64. BÉLFLÓRA

  ► Probiotikumok

  belflora.hupont.hu

  65. Vállalkozókért Vállalkozásokért Érdekvédő Mozgalom

  ► Csak az az ügy elveszett, amit feladunk. Érdekvédelem, követeléskezelés egyéni módszerekkel.

  vvmozgalom.hupont.hu

  66. Józsa Gyógypont Ec. Mátészalkán EGYEDÜLÁLLÓ természetgyógyászati módszer.

  ► Minden állapotfelmérés, tartalmaz egy INGYEN kezelést ! Nyitvatartás: Hétfőtől- Péntekig 8h-20h; Tel: 06-20-917-28-33

  jozsagyogypont.hupont.hu

  67. *Nézz be máskor is!*<3

  ► Sziasztok örülök hogy erre az oldalra kattintottál! =) Érezd jól magad és máskor is nézz vissza!:D Teodóra

  viccesidezetek.hupont.hu

  68. www.helikertje.hupont.hu

  ► Ha virágos az út, ne kérdezd, hová visz! Az oldal még szerkesztés alatt. :)

  helikertje.hupont.hu

  69. Idézetek Mindenkinek (magyar és román nyelveken)

  ► Külömboző hangulatú idézetek várnak rád ingyenes honlapomon :)

  idezetek-citate.hupont.hu

  70. Műköröm, manikűr, pedikűr Budapest XV. kerület.

  ► Budapest XV. kerület kertvárosában, az M3-as közelében igényes, csendes helyen,(a IV, XIII, XIV és XVI -ik kerületek közelében) műköröm, pedikűr, manikűr, paraffinos kéz-és lábápolás: diplomás kéz-és lábápoló, műkörömépítő-től.

  mukorom-xv.hupont.hu

  71. ILCSI REFERENCIA KOZMETIKA BUDAÖRS

  ► BUDAÖRS, SZIVÁRVÁNY U.10. Tel.: +36 20 442 5456 Takács Ilona

  ilikozmetika.hupont.hu

  72. Csernák Gábor őstermelő

  ► Magyar óriásnyulak biogazdaságból. Értékesítés: Vác, Naszály út 18, Mobil:06-30-9909-399

  csernakgabor.hupont.hu

  73. Luxus ruhamárkák olcsón

  ► Luxus ruhamárkák olcsón. Nálam hihetetlen jó áron találsz, elképesztően jó minőséget! A kifinomultan elegánstól, a sportosig, a fürdőruhától a kosztümig, S-Xxxl méretig. (luxusmarka@citromail.hu) Luxusmárkák is: Gucci, Versace, Chanel, Hermes, Armani

  luxus-ruhak.hupont.hu

  74. A honlap elköltözöttt új cím: www.ragcsalotenyeszet.ewk.hu

  ► Figyelem !!!Elöször rosszat írtam ki :S

  ragcsalotenyeszet.hupont.hu

   

  Weblap látogatottság számláló:

  Mai: 2
  Tegnapi: 27
  Heti: 47
  Havi: 96
  Össz.: 74 941

  Látogatottság növelés
  Oldal: Tanfolyamok
  Gurisatti Búváriskola - © 2008 - 2019 - buvarsuli.hupont.hu

  Ingyen weblap készítés, korlátlan tárhely és képfeltöltés, saját honlap, ingyen weblap.

  Adatvédelmi Nyilatkozat

  A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


  X

  A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »